General
va invitam pe http://schimbalumea.ro!
In stanga de tot aveti butonul vertical “feedback” prin care ne puteti trimite:
- feedback (e ok si cel pozitiv :D),
- bug-uri,
- idei de feature-uri.
Aveti si 10 voturi de dat ideilor de imbunatatire care va plac.
Va multumim!
-
sa primesc pe mail la inregistrare userul+parola pt inregist
sa primesc pe mail la inregistrare userul+parola pt inregistare, in caz ca le uit
6 votes -
3 votes
-
sa vad solutii/actiuni din orice pagina a problemei clickait
Cand dau click pe o problema, apoi pe o solutie sau altceva, nu vad toate celelalte solutii/actiuni/comentarii. tre sa dau back
3 votes -
se poata comenta fara sa fii inregistrat pe site.
cred ca exista solutii pt aceasta problema
2 votes -
2 votes
-
2 votes
-
1 vote
-
1 vote
-
1 vote
-
1 vote
-
homepage
cu rezumat a tot ce e nou pe site: gen... de cand n-ai mai venit... au aparut x probleme, y solutii/actiuni/commenturi, etc + linkuri catre listele de noutati
1 vote -
1 vote
-
propune, dezbate, actioneaza - de pe prima pagina - dau clic
propune, dezbate, actioneaza - de pe prima pagina - dau clickuri pe ele dar nu sunt linkuri
1 vote -
random problems presented on first page
alaturi de cele mai recente si cele mai importante probleme, ar mai trebui prezentata o lista cu probleme aleatoriu (sau destept) alese pentru a nu ingropa initiativele noi care sunt scoase repede din recently top5.
0 votes -
sa vad userii abonati la o problema
un link asociat problemei unde sa vad ce useri au adaugat problema la favorite mi s-ar parea foarte util
0 votes -
0 votes
-
la ce foloseste numele de utilizator?
ca vad ca semnatura articoleleor este facuta cu IDul, si nu cu numele... cum m-as fi asteptat
0 votes -
accentul pe site este nepotrivit pus pe probleme
oamenii tind sa intre ca sa-si verse naduful si sa-si arunce problemele, nu pentru a participa constructiv. cred ca ar trebui scoase in fata solutiile, de ex pe prima pagina nu topul problemelor, ci al solutiilor.
0 votes -
0 votes